22 augusti 2015
11:00

BK Sport P 05 Svart

Referat: Torshälla-Nyby IS svart P-10 - BK Sport P 05 Svart

Ännu en dag i augusti som bjöd på finväder av bästa kvalite. Precis som i senaste matchen så var det inte bara solen som värmde idag utan även ert spel planen grabbar. Det är en fröjd att stå på sidan och se hur ni jobbar för varandra och att alla får vara delaktiga i spelet. Fortsätt så, så kommer det att bli riktigt bra.

Första halvlek drar igång och vi får snabbt se några riktigt fina spelkombinationer och vi gör tidigt 1-0. Vi fortsätter sedan att spela bra men Torshälla jämnar ut spelet och skapar några chanser. Efter ett tag så gör vi 2-0 varpå Torshälla sätter 2-1 och det är match igen. Innan pausvilan sätter vi dit 3:an och får lite ro. Halvleken bjöd på bra spel över hela banan och det är kul att se hur vi hjälper varandra att lösa problem som Torshälla eller vi själva sätter oss i.

I andra halvlek fortsatte vi att trilla boll bra och målen rann in med jämna mellanrum. Vi går fram till 6-1 innan Torshälla får sätta ytterligare en boll i nätet. Vi gör därefter ytterligare ett par mål och Torshälla ett. Precis som vi började så får vi också i slutet avsluta målskyttet. Halvleken bjöd inte bara på många mål utan vi fick se fina spelkombinationer, fina framspelningar i djupled där vi släpper bollen i god tid, fina och osjälviska framspelningar till kompisar som följt med fint i löpningarna och får fina inspel där de kan sätta bollen i kassen utan chans för målvakten. Vi fick också se fina brytningar och följsamt spel i försvaret samt fina målvaktsinsatser av våra båda burväktare.

Tack till Torshälla som kämpade tappert då merparten av spelarna redan hade spelat en match på morgonen och kort därpå fått ladda på för ny match. Tack till publiken som följer oss i vått och torrt och sist men inte minst tack till alla spelare som gör det så bra ute på planen att man ”nästan” bara står och myser.